Sol och bad



Efter fyra timmar nere på bryggan i solen kan jag stolt redovisa en redig huvudvärk, fantastiskt vackra ränder på min rygg och ett par ben som skiftar i färgerna som finns i ett kärl med några kokta kräftor. Det har varit en härlig dag med andra ord!
Imorgon ser jag fram emot lite häst, lite shopping och lite firande av kusin... En fin avslutning av en fin vecka ser det ut att bli.

Nu ska jag dra mig mot sängen ständigt påmind av dagens solstrålar i form av ihärdigt svidande hetta längs mina stackars lår... Jag känner mig ungefär lika drogad som jag ser ut att vara ovan! Vi hörs imorgon!

Nattinatt!!


Ett första inlägg



Kolla vem som blivit en i mängden och skaffat blogg! Vi får se hur detta går men jag tänker göra ett tappert försök i alla fall... ;D

Anledningen till att bloggen kommit igång nu är att jag ska åka till USA på tisdag (!!!) och jag ska försöka slänga upp några inlägg medan jag är där så mina nära och kära och alla andra som är nyfikna kan hålla koll på vad jag håller på med :) Jag kommer självklart (förhoppningsvis) fortsätta driva bloggen när jag kommer hem :D

Jag åker alltså nu på tisdag (5:e juli) och blir borta i tre veckor! Ni anar inte vad jag har längtat! Sen i typ, augusti!! Så det ska bli sjukt roligt. Självklart har jag mina två följeslagare med mig (G12:an och Olle) och jag kommer dokumentera och fotografera som om livet hängde på det (vilket alla som känner mig redan räknat ut).

Nu ska jag fortsätta förbereda mig inför resan genom att gå igenom packlistan för att se vad som saknas, tvätta lite kläder och sist men inte minst sola nere på bryggan i det underbara vädret! :D Hoppas ni får en lika härlig dag som jag tänker ha!


Och nej, detta är inte hela min packlista, jag har en par sidor till...

Cya folks, sola lugnt!

PS, Jag skickar ett STOR STORT TACK till min underbara vän Lina Wikberg som hjälpt mig fixa bloggens utseende! :D Tack igen! :D


RSS 2.0