Header

Resultatet blev en extremt tillfällig header.

Huvudvärk


Canon Eos 5D mkII + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Foto: Jag Modell: Lina Wikberg

Jag har under hela förmiddagen suttit i skoland "designsal" för att redigera bilder och jag känner nu att huvudvärken börjar komma smygande... Jag trodde aldrig jag skulle bli trött på att redigera bilder som dessa, men det verkar vara vad som just inträffat så jag tar nu tag i affärsplanen till mitt UF-företag i stället! Jag funderar också på att skaffa mig en nya header hit, eftersom det inte längre är bara jag, G12:an och Olle som leker nu för tiden... MkII:an ska ju inte behöva känna sig mobbad!

Nu ska jag fortsätta jobba, ha en bra eftermiddag!


Photoshoot

Fotograferingen idag gick super! Jag är mer än nöjd med min nya kamera, och främst av allt med mina underbara modeller! Det blev väldigt många fina bilder vill jag lova, och jag ska gå igenom dom imorgon... Tills dess får ni en tjuvkik! Se och njut!


Canon Eos 5D mkII + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Foto + redigering: Jag, Modell: Lina Wikberg

Ha en bra kväll!

Stress.........

Varför går tiden så mycket fortare när man har mycket att göra för!? Och varför har dygnet alldeles för få timmar?? Det finns inte en chans att jag kommer hinna med allt jag ska göra denna vecka... Det är UF-företag hit, hästar dit, träning åt höger och fysikprov åt vänster. Jag drunknar ju!

Eller nej, riktigt så är det inte... Jag trivs ganska bra med fullt schema :) Vi har dessutom projektarbetesdagar måndag till onsdag denna vecka, så man får lägga upp arbetet precis som man vill! Störtskönt är det vill jag lova, jag har bokat in en fotografering imorgon med fyra pers som kommer bli riktigt rolig! Jag ska nämligen bättra på min portfolio, och jag har längtat i flera dagar nu till denna photoshoot. :)

På tal om photoshoot så blev fotograferingen med crosspojkarna av igår ändå... Etfer många om och men tog dom sig i kragen och for iväg! ;D Det blev lite senare än planerat bara.... Njut nu av en utav bilderna jag tog på Philip Sundström:


Canon Eos 5D mkII + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Kvalitén kanske inte är den bästa, men den duger!

Nu ska jag plugga lite fysik innan det blir för sent, ha det!!

Forsränning

Idag har jag njutit av min första sovmorgon på över 4 veckor!! Så underbart skönt! Inte blev det sämre av att rummet är nystädat och att jag är helt ledig hela dagen! Känns konstigt faktiskt.... Vad gör man när man är ledig? Det ser ut som att det ska börja regna, så det kanske blir en mysig höstsöndag under en filt framför en bra film på TV:n? Låter helt okej om ni fråga mig. ;D

Jag skulle ju ha fotat några crossförare i en grusgrop en bit härifrån idag, men dom ballade ur... Tråkigt säger jag, jag hade sett fram emot att testa nya kameran, men sånt är livet! Så i stället för crossbilder får ni se några bilder från forsränningen vi var på i Moab, USA. Sjukt roligt var det, och så fantastiskt vackert! Jag har själv inte sett dessa bilder förän nu då dom är tagna med en engångskamera och mina dator har strejkat, så jag blev helt plötsligt lite nostalgisk...


Gosh jag saknar min bränna...


Nu ska jag drömma mig tillbaka till dessa tre veckor och kanske redigera några fler av de bilder jag ännu inte gått igenom?

Ha en trevlig söndag!

RSS 2.0