Fredagkväll...

...är just precis vad det är, och vad sysslar jag med? Jo, jag sitter och redigerar några bilder som jag lite snabbt tog på Lina tidigare idag! Men jag ska nog alldeles strax gå och lägga mig, jag är nämligen extremt trött. Jag kom knappt upp ur sängen i morse! Det kan ha något att göra med att jag satt uppe "lite" för länge för att plugga kemi igår inför dagens prov, som inte gick strålande bra om jag får säga det själv. Men men, man ska väl inte säga något förän man sett resultatet!

Jag känner att en väldigt glad lina får avsluta kvällen:


Canon Eos 5D mkII + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Nu ska jag ladda inför morgondagens arbete, och på söndag väntas fotografering av crosspojkar!! :D

Ta det lugnt inatt!


"Plugg"kväll hos Lina!

Godkväll!!

Jag fick plötsligt en stor lust att få skriva om någonting, problemet är bara att jag inte vet om vad! Det har nämligen inte hänt något speciellt idag... Eller igår.... Eller dagen innan det. Eller ja, förutom att jag äntligen får hålla mina drömmars kamera i händerna vill säga :D

Kvällen spenderas hos min underbara vän Lina. Planen var att vi skulle plugga, var planen tog vägen vet jag dock inte... Jag tror den gömt sig. Just nu sitter vi (jag) och sjunger fantastiskt vackert (och falskt) efter att ha blivit otroligt inspirerad av idol. Kan någon från ovan snälla skänka mig en vacker röst? Jag skulle verkligen uppskatta det.

Lite övrig info: Jag har släpat på mkII:n hela dagen idag också, jag kan liksom inte lämna den... Jag kommer få separationsångest första gången jag inte ska ta med mig den till skolan då den fortfarande inte lämmnat min sida en enda gång sedan jag hämtade ut den igår morse! Hehe (A)

På tal om mkII:an så borde jag kanske dela med mig av en bild jag tagit med den, så Gustav får offra sig! Hoppas han inte misstycker... ;D


Tagen med Canon eos 5D mkII!

Nu ska jag se hur röstningen gick på idol!

Ha en trevlig kväll!!

Drömmen och löftet

Drömmen har nu blivit verklighet, och jag hämtade ut den på bussgods i morse!! Gissa om jag är en lycklig tjej!!! Inspirationskällan och målet med höstens arbete var en Canon Eos 5D mkII, och den har nu blivit min! Till den har jag också köpt ett batterigrepp och ett Canon EF 50mm f/1.4 USM.

Löftet var att tala om för er vad jag drömt om när jag fick hem det, vilket jag nu gjort! Duktig tjej! Jag är däremot för lat för att ta kort på min nya älskling, så ni får nöja er med en bild jag snott från google istället. Jag tänker dock ladda upp några bilder framöver som jag tagit med kameran, när det blir vet jag dock inte...  Chockerande, right!? ;D Jag är en upptagen människa ;)

Se och njut:


(Bild från google)

Det är alltså precis en sån här utrustning jag gått och skaffat mig....

Vi hörs när vi hörs!

Bye!

Löördaag

Ja så har ännu en arbetsdag gått förbi, och jag sitter i soffan för att snart skriva en laborationsrapport!

Jag har förresten konstaterat att det skulle vara ganska skönt att vara ledig en dag i veckan... För just nu har jag gett mig själv ledigt på bussarna och går och lägger mig riktigt tidigt på kvällarna för att orka med. Det är nämligen ingen dans på rosor att hålla koll på skolan (då jag läser ingenjörspår + utökat program), UF:företaget (som ligger i startblocken och kommer bli huuur bra som helst! Mer info om det kommer framöver), träningen, körkortet, jobbet och kanske det sociala livet någonstans däremellan...

För att få någon koll på vad jag håller på med så har jag skaffat mig en filofax i veckan här, och gudarna ska veta att jag älskar den!! Den har räddat mitt liv och kaoset har nu blivit ett organiserat kaos. Fantastiskt.

Och bara så ni vet så skickas min dröm hem till mig via bussgods på tisadg!! :D:D Lycklig tjej här! :D:D Ni får veta vad det är när jag fått hem den, så håll ut ;D

Nu råkar det vara så att jag längtar massor till vintern så jag bjuder på en bild från säsongen 2011!!


Förare: Pontus Öhrling, Fotograf: Jag

Nu ska jag göra något vettigt och sedan peppa inför morgondagens enorma fotojobb! Tur jag har sovmorgon ända till halv 8 ;D

Hej Vej!

Meddelande

Okej, jag vet att jag är urusel på att blogga, jag har gett upp... Men jag måste bara meddela att jag har nått målet jag nämnde i detta inlägg!!! :D:D:D Jag är så lycklig!!! :D:D:D
Självklart ska ni få veta vad mitt mål är, jag ska bara se till att allt går som jag tänkt mig först... Så håll ut! ;D
Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens träningspass...
Godnatt!!

Häst


Här har vi då Järvsöfaks, den världsberömda hästen med hela 201 segrar inom travsporten.

Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden, allt jag tänker på är hästar, ridning, hästar och lite mer hästar. Jag har inte varit så insnöad på hästar på flera långa år! Dock kryper såklart min fotoverksamhet in bland fyrfotingarna lite nu och då, liksom träningen, jobbet och mina mål och drömmar. Skolan har jag nog helt förträngt, hoppas jag kommer att överleva sista året.

Det vore ju sorgligt annars.

Måndag


Hahaha, dumpucko nummer ett och dumpucko nummer två här eller!?

Nej men till saken: jag har inget vettigt att blogga om idag. Jag menar, det är ju måndag. En helt vanlig, grå måndag.



Fast när jag tänker efter så var det ju inte en helt vanlig grå måndag ändå... För jag blev bjuden på fika! :D Inte helt fel!
Nej hörni, det är tur man har underbara klasskamrater...



...som gör att man klarar av de grå måndagarna med bravur!

Med det sagt ska jag nu skriva ett litet föredrag om det abstrakta substantivet högmod, som imorgon ska redovisas för "8-åringar". Wish me luck.

Ha en bra kväll!!

Hejs!

Donkey och jag :D

Just nu sitter jag vid familjen Wikbergs dator och väntar på att Lina ska kliva upp ur sängen... Och ja, klockan är 13.37. Jag går nog upp till övervåningen och hoppar på henne snart!

Igår höll vi till i Matfors, det var nämligen hästens dag där då ridklubben firade att de fyllt 40 år! En riktigt trevlig dag blev det med många fina bilder... Bland annat på den levande legenden Järvsöfaks! :D Så sjuuuuukt häftig häst... Ni hästmänniskor förstår nog vad jag menar. ;) Mer om gårdagen hade Lina skrivit om så fint så ni får kolla in hennes blogg ;) Bilderna jag tog kommer nog också att dyka upp här eller på hemsidan så småning om, jag ska bara stämma träff med min egen dator först ;D
I fredags gick vi på norrlandspremiären av Järgarna - i Ånge! Störtskönt! Lite trångt var det men det var med nöjda miner (och en lindrig form av nackspärr) vi lämnade salongen. :)


Foto: Lina Wikberg, Canon Powershot G12

Jag har också skaffat mig en massa nya underbara fyrfota vänner i helgen! :D
Nu ska jag sno en muffin...

Ha det gött!

Eländiga jag

Ja hörni... Jag var visst ganska dålig på det här med att blogga när skolan kom igång! Men jag ska försöka bättra mig. Just nu sitter jag med Peds iPad (ja, han heter Ped) och fördriver tiden. Vi har nämligen hål i tre timmar... Det är alltid lika roligt när man har två lektioner under dagen, den allra första och sedan den allra sista. Eller hur var det nu?
Ni har i alla fall inte missat särskilt mycket... Jag har varit på kräftskiva med grannarna, jobbat, börjat träna igen (äntligen) och gått i skolan. Jag kan tyvärr inte bjuda på några bilder eftersom jag inte sitter vid min egen dator, men jag ska se om jag kan hitta på något senare idag :) Helgen kommer förresten att spenderas hos min goda vän Lina, så ni får se vad för roligt vi kommer att hitta på under helgen... ;) Ha det bra så länge! Hej vej!!!

RSS 2.0