Kaprun

Tjena! Hur är läget hemma i Sverige? Här är det regningt och väldigt stormigt, jag tänker inte sätta min fot utanför hotellet idag. Men just nu skiner solen igenom, och utsikten jag har utanför fönstret består utav spetsiga berg med en stor regnbåge som sträcker sig över hela dalen. Synd inte min kamera vill förverkliga ögonblicket så jag kan dela det med er. 
 
Anledningen till att jag inte skrivit något här på länge är att vi har så mycket att göra! Jag förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen. Men skolan slutar ungefär vid fem på dagarna, sedan är det plugg och käk som gäller, i det stora hela. Vi har fått plugga in 35 olika drinkar denna vecka, samt hur  destillation går till och allt om gin, vodka, tequila och rom. Det är mer än man kan tro! Speciellt när man är sjuk och dan, som jag lyckats bli. Min förkyldning vill inte riktigt ge med sig. Men men. Det kommer bättre dagar!
 
Igår hyrde vi en buss och åkte iväg till ett liftsystem som heter Kaprun för att åka skidor. Jag fick testa brädan jag köpte i torsdags, och det kändes riktigt bra! Jag är rent av kär! Det finns mycket jag har blivit kär i här nere, inte minst alla underbara berg. Jag njöt lika mycket av utsikten igår som av brädåkningen! Fantastiska vyer.
 
För övrigt har jag troligtvis fixat boende efter att kursen slutat, ovanpå ett casino i byn här. Dom har tre våningar och totalt 60 bäddar som dom hyr ut åt säsongare, känns som att det kan bli riktigt bra! Hyffsat pris var det också. 
 
Jag bjuder på några bilder!:
 
Vårt gemensamma rum, samt "teorisal"
 
provsmakning av Gin!
 
 
Fredrik går igenom hur man gör dagens drinkar.
 
Kaprun!
 
Tamara i backen.
 
Jag i närheten av toppen :)
 
Sista bilden av vyn innan solen gick ner!
 
Ha det bra så hörs vi när vi hörs! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0