Uppdatering

Tiden går fort när man har roligt hörni!
Plötsligt är det bara en halv vecka kvar av kursen, jag har 70 olika drinkrecept i huvudet, har lärt mig göra många olika drinkar samtidigt i baren och kastar runt flaskor på ett sätt jag aldrig trodde jag skulle göra. Annars har det inte hänt så mycket nytt dock, förutom plugget. Det är samma sak varje dag, man kliver upp, käkar frukost och checkar att man kan dagens drinkar, går i skolan till 5, pluggar in nästa dags drinkar, går och käkar middag, umgås med lite folk och så är klockan plötsligt mycket och det är dags att gå och lägga sig, ibland somnar man med boken i ansiktet. På det viset rullar det på! Jag har i princip blivit frisk nu också, vilket gör livet mycket enklare att leva. För några dagar sedan hade jag kunnat ge upp min högra arm för att få sova en hel natt i stället för att ha feber, hosta, blöda näsblod osv, men nu kan jag tänka klart vilket gör att det är så mycket lättare att lära sig nya saker.
 
Slutproven är på onsdag, vi kommer ha ett skriftligt prov på allt vi lärt oss om vodka, gin, tequila, rom, destillering, whiskey, cognac, likörer, öl, alla drinkar osv och ett praktiskt prov i baren där vi ska göra olika drinkar under tidspress som jag har förstått det. Vi får väl se hur det går! Första slutprovet, freepour, har jag iaf klarat - vilket känns skönt! 
 
Nu har jag också säkrat boendet i casinot efter kursen, jag flyttar dit om en vecka. Jag ser verkligen fram emot det, tror det kommer bli grymt! Det ska bli väldigt skönt att få ta hand om sig själv, äta när man själv vill och variera kosten med något som inte är pizza, friterat eller en korsning mellan pasta och potatis. Jag ser också fram emot kursens slut, även om jag kommer sakna barträningen. Jag hade tydligen glömt bort hur jobbigt det var att gå i skolan! I helgen här  får jag också reda på om jag får ett jobb i baren där vi har kursen, jag har möjligtvis också jobb som fotograf. Förhoppningsvis löser det sig på jobbfronten hyffsat snart, så jag kan slappna av lite! Pengarna börjar nämligen gå åt och jag kan inte stanna särskilt länge utan jobb. Fingers crossed!
 
Såhär ser det ut när vi tränar freepouring! Alltså mäter mängden sprit vi häller upp genom att räkna. 
 
Filmkväll!!
 
Mina snygga rumskamrater!
 
Gänget igårkväll!
 
två lärare och två elever, gissa vem som är vem!?
 
Jag och Philip på Haeggbloms igår!
 
Ha det bra hemma i Sverige så hörs vi snart igen!
 
Ciao!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0